Byggevarer og trelast – alltid lave priser, kunnskap får du med på kjøpet

Skal du pusse opp hjemme? Hos oss finner du alt du trenger innen trelast og byggevare. Vi har alt av byggevarer, fra grunnmur og gulv til trelast, panel og pipe, til fornuftige og konkurransedyktige priser. Ta turen innom oss i Stange og se et utvalg av våre produkter. Vår produktkunnskap og fagkompetanse får du alltid med på kjøpet. 

Du kan også se noen av varene i vårt sortiment her.

Med kvalitet i fokus

Hos oss finner du alt du trenger til store og små oppussingsprosjekter samlet på ett sted. Vi har alltid kvalitet i fokus og fører produkter fra solide og velkjente leverandører.

Når du skal velge byggevarer, vil det som regel lønne seg å handle av noen som vet hva de snakker om. Våre fagpersoner har vært i bransjen lenge og har bygget seg opp solid fagkunnskap. Vi ønsker at våre kunder skal bli fornøyd med materialene de kjøper hos oss, og kommer gjerne med anbefalinger for å hjelpe deg med å velge rett.

Plater og panel til baderom og våtsoner

Oppussing av badet kan være et omfattende prosjekt hvor det er mye å tenke på. Baderomspanel og -plater får du kjøpt hos oss. Våre baderomsplater er naturligvis godkjent for våtrom, og med innebygget membran er de enkle å sette opp på baderomsveggene. Dette er et flott alternativ til fliser i baderommet.

Til kjøkkenet har vi Kitchen Wall veggpanel fra BerryAlloc i mange ulike design. Disse er enkle å montere, gir god beskyttelse av kjøkkenveggen og et flott utseende som passer med din personlige stil.

Dører og vinduer fra solide, norske leverandører

Dører og vinduer er et viktig element i ethvert hjem eller hytte. Det er gjennom disse vi kommer og går, får lys inn og muligheten til å se ut. Hos oss får du solide dører og vinduer, produsert i Norge og laget for et krevende, norsk klima. Vi har utgangsdører, hyttedører og terrassedører, samt vinduer i ulike dimensjoner og utførelser. Det er viktig for oss å tilby kundene våre god standard, og produktene vi velger ut kombinerer høy kvalitet og gode priser.

Det meste til utvendig rehabilitering

Enten du skal i gang med en full utvendig rehabilitering, enklere oppussing eller skal bygge garasje, terrasse eller et tilbygg, hjelper vi deg med å komme i gang. Vi har plater, panel og trevare til byggingen. Til taket har vi et utvalg shingel, takstein, taksteinsplater og stålplater, samt takrenner og annet tilbehør.

Kledning til hus og garasje kan vi levere i flere dimensjoner, varianter og pakkestørrelser.

Vi har både liggende og stående kledning. Med litt instruksjon og gode forberedelser monterer eller skifter du kledningen på boligen på egenhånd.

Ildsteder som varmer kropp og sjel

Hva forsterker vel følelsen av hygge mer enn et ildsted med åpen flamme. Våre Jøtul-ovner og klebersteinsovner varmer både kropp og sjel. Dette er et smykke i stuen eller på hytta, og vi har gode priser på ovner i ulike design.

Velger du et ildsted fra Jøtul, velger du norsk kvalitet, tradisjon og håndverk. Jøtul-ovnen er tidløs og gir deg mye varme og trivsel for pengene.

Ingen klebersteiner er like, noe som gjør hver ovn helt unik. Klebersteinen tiltrekker seg varme som den lagrer og avgir sakte, gjerne i opptil 12 timer etter at ilden har slukket. Dette gjør klebersteinsovnen til en investering som varmer godt og gir en god fyringsøkonomi.

Gulv i tre og laminat

Tregulv er et av våre absolutte spesialfelt, og du får kjøpt gulv i både ekte tre og laminat hos oss. Tregulv er klassisk, funksjonelt og kommer i utallige farger og overflatebehandlinger. Uansett hvilke stiler du skal ha på interiøret i årene som kommer, vil tregulvet passe perfekt.

I tillegg til selve gulvbordene, hjelper vi deg med alt du trenger av tilbehør til gulvet du har valgt. Det kan være listverk, skumplast, gulvpapp, avrettingsmasse og annet du trenger for å legge gulv på egenhånd. Tips og råd fra våre gulvspesialister får du selvfølgelig med på kjøpet.

Lurer du på hva slags tregulv du skal velge? Det kan du lese mer om her.

Få varene levert helt hjem

Ikke alle har mulighet til å skaffe varebil når de skal handle inn byggevarer. Kanskje kommer du bare innom oss for å få veiledning, men blir inspirert til å handle inn og komme i gang umiddelbart. Da er det en fordel å ha muligheten til å få varene dine levert hjem på døren.

Vi har faste dager for utkjøring, hvor vi frakter byggevarer ut til kundene våre. Levering er noe vi tilbyr i vårt nærområde, men vi kan også være fleksible og kjøre inn til Oslo eller levere til hytter og fritidsboliger.

Trenger du byggevarer eller litt kyndig veiledning? Kom gjerne innom oss for en hyggelig byggevareprat, og bli inspirert til å komme i gang med ditt byggeprosjekt.