Våre leverandører på gulv

U9Q-floors
EcoWood – det herskapelige tregulvet.

EcoWood er et tregulv med børstede overflater som produseres i henhold til «Herdet Tre» teknikken. Veden herdes i produksjonsprosessen og gjør at gulvet tåler slitasje og fallende melkeglass fra små barnehender usedvanlig mye bedre enn konvensjonelle tregulv.
 
Derfor behøver EcoWood aldri slipes!
 
Gulvplankene er majestetiske brede og lange og skaper med sine fornemme dimensjoner et uttrykk i gulvet som får en til å tenke på de riktige eikegulvene som var vanlig i fornemme herskapshus, men nå i moderne farger.

EcoWood er et tremateriale. Tre er et naturmateriale. Overflatene kan tas fra forskjellige trær.
Utseende kan derfor variere noe fra bord til bord i farge, antall årringer og struktur.

 

Parla kvalitetsparkett siden 1963

Toppklasses råmaterialer, med flere tiår med forskning og utvikling og kompromissløst håndverk er bakgrunnen til Parla sin velproduserte parkett av ytterste kvalitet. Parla Parkettgulv er utviklet i hendene av finske designere, dette gjør at Parla sine gulv fremstår som moderne og tidsriktige.

Parla Parkett: Tykkelse: 14 mm, Slipesjikt 3,5 mm, Farger: lys – medium -mørk.
Stort utvalg: Vintagestil med kvist, Sparkling og sprekker, til gulv med jevnere farger og nesten kvistfritt
Valget er ditt!

 

Alloc AS har produsert gulv siden 1994.

Berry Alloc har et stort utvalg interiørløsninger for boligprosjekter og kommersielle prosjekter og kan tilby alt fra laminat-, vinyl- og parkettgulv til veggpaneler. Den omfattende BerryAlloc-produktserien har livstidsgaranti, er holdbar og oppfyller gjeldende estetiske og tekniske krav: kvalitet, varierte utførelser, holdbarhet, levetid og enkel montering.

Alloc følger med på trender og den siste teknologiske utvikling og har som mål å inspisere og glede kundene.

Alloc har vinyl- og laminatgulv med naturlig stein- eller tre-look for stuen, soverommet, gangen, baderommet, kjøkkenet eller hjemmekontoret. Du kan velge parkettgulv for en genuin opplevelse og følelse. BerryAlloc har garantert en flott gulvløsning for alle rom.

AASEN HANDEL AS har fokus på tre hovedgrupper fra BerryAlloc sitt store sortiment:

  • Alloc Original
  • Alloc Grand Avenue
  • Alloc Glorious XL

Original-kolleksjonen/ 44 dekorer/design i denne serien.

Består av høytrykkslaminatgulv av klasse 34 AC6 (den høyeste klassifiseringen et laminatgulv kan oppnå) og er svært holdbart og slitebestandig. På samme måte som Grand Avenue, er disse gulvene både svært lydabsorberende og vann- og ripebestandige. Denne kolleksjonen har en rekke design med ulike typer tre, utførelser og plankestørrelser.

Grand Avenue-kolleksjonen/ 20 dekorer/design i denne serien.

Er en kolleksjon med ekstra lange og ekstra brede høytrykkslaminatbord. Høytrykksoverflaten er dobbelt så tykk som på vanlige laminatgulv. Våre høytrykkslaminatbord er klassifisert som de kraftigste laminatgulvene på markedet, og de er ideelle for alle hjem og områder med stor trafikk. Disse holdbare og klassiske gulvene fås i en rekke ulike klassiske og overraskende design.

Alloc Glorious/ 8 dekorer/ design i denne serien.
Glorious XL har brede, ekstra lange bord som gjør at rommet føles luksuriøst. Du kommer ikke til å klare å se forskjell på disse og ekte treverk. Den fremhever mangfoldet i både naturen og våre designer.

Vi skaffer gulv fra alle seriene i Alloc sitt sortiment. – Vi har gode betingelser –
Kort leveringstid.