Kvalitetsgulv i herdet eik

Herding av eik er en innovativ måte å produsere gulv på, som gir herskapelige tregulv med mange gode egenskaper. Når tregulvet herdes oppnår det en eksepsjonell slitestyrke, som lar det stå imot både normal slitasje og hardere slag og støt.

Våre gulv i herdet eik har en børstet overflate og kan leveres i ulike farger og overflatebehandlinger. Dermed er dette et godt valg når du er ute etter kvalitet på gulvene, som også passer med din personlige stil og smak.

Herdet eik er godt egnet i alle rom i hjemmet. Grunnet sin slitestyrke gjør det seg også godt i offentlige miljøer.

Patentert teknikk gir gulv med ekstra slitestyrke

Mange som skal legge gulv i egen bolig, går med et ønske om ekte tre på gulvene. Tradisjonelt har det vært slik at gulv i ekte tre, for eksempel parkett, ikke har den største motstandsdyktigheten. Derfor har det vært anbefalt å velge laminat dersom du er en av dem som vil ha den varme treoverflaten, men samtidig trenger et gulv som tåler en og annen påkjenning.

Den patenterte teknikken bak herding av tregulv, gjør at det ikke lenger er nødvendig å velge mellom ekte treverk og høy slitestyrke. Det herdede treet tåler alt fra møter med leker eller melkeglass til søl med vann og annen væske som blir liggende litt for lenge før det tørkes opp. Med andre ord er dette tregulvet for deg som vil ha et holdbart gulv laget for å tåle hverdagens belastninger, men samtidig ønsker den lune, gode følelsen av ekte tre under føttene. Herdet tregulv er perfekt for tørt, norsk vinterklima, og godt egnet for gulvvarme.

Bærekraftig utnyttelse av eiketreet

En av de store fordelene med det herdede eikegulvet, er at det gir en svært god utnyttelse av eiketreet. Den innovative produksjonsmetoden gjør det mulig å bruke hele treet som råstoff. Ettersom eikesjiktet er tynt og herdet, behøves det mindre treverk for å lage hvert enkelt bord enn ved produksjon av andre tregulv. Dermed gir herdet eikegulv en mer bærekraftig utnyttelse av eiketreet, som allerede er en dyrebar ressurs.

Herskapelig tregulv fra EcoWood

Våre gulv i herdet eik kommer fra den tyske kvalitetsleverandøren EcoWood. EcoWood leverer formstabile gulv i moderne farger og flere ulike sorteringer. Gulvene kan behandles med både hardvoksolje og matt lakkering. Dermed kan du selv skape det uttrykket du ønsker i hjemmet.

Gulvet leveres som majestetisk lange og brede bord. Bordene er tynne, slik at det sjelden vil kreves spesielle omgjøringer i hjemmet som heving av terskler eller saging av dørblader. Gulvet monteres raskt og enkelt med en smart klikk-teknikk, og dimensjonen på bordene gjør monteringen til en effektiv prosess.

Les mer om våre gulv i herdet tre fra EcoWood her.

Vedlikehold av herdet eikegulv

Det herdede eikegulvet er robust og krever generelt lite vedlikehold. EcoWood behøver aldri å slipes. Når gulvet skal vaskes, anbefales det bruk av Osmo vask og pleiemiddel nr 8016. Bruk én kork med pleiemiddel til en bøtte med 5 liter vann og en godt oppvridd gulvklut. Behandler du gulvet som anbefalt av leverandør, har du et gulv du har glede av i flere tiår fremover.

Kontakt oss for mer informasjon

Vil du vite mer om våre kvalitetsgulv fra EcoWood? Ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende gulvprat. Vi hjelper deg gjerne med å velge rett gulv for din bolig.